Cum mă-nscriu ?

Procedura de rezervare

Recomandăm pentru rezervare folosirea secțiunii special destinată din cadrul site-ului, dar acceptăm și rezervare telefonică sau pe e-mail . Vă rugăm să precizați informațiile de bază:

  • perioada / număr nopții de cazare;
  • numărul și tipul camerelor;
  • alte servicii solicitate.

O rezervare devine fermă numai după ce s-a achitat un avans de minim 30% din tariful sejurului, în termen de 5 zile calendaristice de la momentul solicitării rezervării și confirmării disponibilității perioadei și a numărului de camere (telefonic sau e-mail). Plata avansului se poate face prin transfer bancar sau depunere în numerar în contul:

RO47 BRDE 300S V185 9381 3000
deschis la BRD sucursala Ploiești, agenția Bahluiului
S.C. VERDE DE MUNTE SĂLBATIC S.R.L.

În cazul în care nu ați plătit avansul în termen de 5 zile calendaristice, vă rugăm să reveniți și să verificați disponibilitatea camerelor și a perioadei rezervate. Nu ne putem asuma nici o răspundere pentru eventualele  indisponibilități survenite ulterior, dacă rezervarea nu s-a confirmat prin efectuarea plății avansului în termenul specificat.

Anularea rezervării se poate face cu minim 7 zile înainte de sosire, mai puțin în perioada sărbătorilor, când anularea rezervării se face cu minim 14 zile înainte de sosire. Dacă anularea nu se face în termenul specificat, atunci se pierde avansul plătit.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm !

Formular de rezervare

din până
cameră dublă lei
pat pliant0 lei
întreaga perioadă lei